Wij zijn te bereiken op: +31(0)318-306656
info@ladievo.nl & info@pets-only.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 -17.00 uur
48 uur levering*
Compleet assortiment*
Vraag offerte aan bij grote aantallen*
Laag franco order bedrag*
 
 
 
 

Over ons

Welkom bij Lamphen groothandel, in hondensnacks.

Lamphen groothandel in hondensnacks is dé one stop shop voor kauw en beloningsproducten voor honden.

Binnen enkele jaren hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste aanbieders van natuurlijke snacks, trainers, koekjes, koekstaven, jerkey's en rolls, gedroogde slachtproducten voor honden in de B2B business.
Met een ervaren en enthousiast team werken wij er voortdurend aan om onze klanten een compleet en vernieuwend assortiment te kunnen leveren. Ons team gaat geregeld naar het buitenland om nieuwe  producten te zoeken en in te kopen.

Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke hondensnacks die allen gegarandeerd vrij zijn van kleur en smaakstoffen zijn.
Tot onze vaste klanten rekenen wij nationaal en internationale winkels en merken die keer op keer bij ons terugkomen vanwege de juiste balans in kwaliteit, verpakking en prijs.
Ook de gespecialiseerde dierenspeciaalzaken kopen graag bij ons in vanwege het persoonlijk contact, het assortiment en de aantrekkelijke prijzen.


Naast ons eigen merk hebben wij ervaring met  private label assortimenten die wij in samenwerking met onze klanten realiseren. Uw private label assortiment wordt door ons verpakt in uw eigen huisstijl en uitgeleverd.
Ons assortiment hondensnacks en slachtproducten zijn van natuurlijke oorsprong en worden op natuurlijke wijze gedroogd. Wij werken nauw samen met geselecteerde Nederlandse en Buitenlandse fabrikanten die de grootste zorg besteden aan kwaliteit en voedselveiligheid.
Onze fabrikanten besteden extra zorg aan de sanitaire en verwerkingseisen die van toepassing zijn op de productie en verwerking van de door ons geleverde hondensnacks, kauw en beloningsproducten. Naast de natuurlijk gedroogde hondensnacks hebben wij een breed assortiment  glutenvrije hondensnacks gemaakt van rijst en lekkere hondenkoekjes voor kleine, middelgrote en grote honden.
De slachtproducten en hondensnacks hebben als oorsprong rund, varken, kip, kameel, struisvogel, kalkoen, eend, lam, geit, wildzwijn, hert, buffel, kalf, paard, konijn en vis.

Een gezonde hondensnack dus. Die onmisbaar is voor een hond, goed is voor het gebit, als tussendoortje of tijdens de hondentraining.
Bij ons vind je alleen hondensnacks van de beste kwaliteit. Een groot deel van onze hondensnacks zijn ook geschikt voor gevoelige honden.
Bewust en gezonder eten voor honden is geen overbodige luxe, maar een gevolg van humanisering van onze huisdieren en bewuster en gezonder eetgedrag bij mensen.
Lamphen Groothandel in hondensnacks speelt hierop in. Wij leveren gezonde hondensnacks die voldoen aan deze behoefte en geschikt zijn voor alle honden.

Wij zijn sterk in flexibiliteit. Wij leveren al vanaf 250 euro Franco Huis. Het transport hebben wij uitbesteed aan POST.NL en DHL onze contractvervoerders.

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op onze website. Ga naar onze site en maak een account aan. Klik hier en maak direct een account aan. Daarna krijgt U een bevestiging en kunt U ook prijzen zien.

Bent U geïnteresseerd in een compleet ingerichte wand met natuurlijke hondensnacks in uw winkel? Heeft U interesse in een private label schappenplan? Laat dan Uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met U op.
Direct contact?`Bel naar +31(0)623494376 en vraag naar de mogelijkheden.

Veiligheid en welzijn van de hond

  • Bij sommige kauw en beloningsproducten is extra aandacht vereist. 
  • Ter bescherming van de hond wordt door ons aanbevolen kauw en beloningsproducten onder toezicht te geven.
  • Voor de hondeneigenaar geldt altijd, dat hij of zij een product kiest die past bij de grootte of levensfase van de hond.
  • Zorg altijd voor vers drinkwater. 
  • Slachtproducten dienen koel en droog bewaard te worden.
  • Snacks zijn tussendoortjes en geen maaltijdvervanger.
  • Onze producten zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.
  • wij leveren heel veel glutenvrije producten.

Vragen over onze producten? Neem contact met ons op dit kan via de Email info@ladievo.nl of telefonisch op: +31 (06) 23494376!